NA24.no

Han skal lede Se og Hør

Sist oppdatert:
Harald Haave blir Se og Hørs nye sjefredaktør.

Haave er i dag assisterende sjefredaktør i landets største ukeblad. Men nå er den tiden forbi og Haave sidestilles med Odd J. Nelvik.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Nelvik skal tidligere ha varslet at han vil gå av med pensjon i anledning 30-årsjubileet neste år.

- Siste runde har begynt. Det er det ingen tvil om. Jeg har holdt på i 30 år, og det er egentlig galskap å ha holdt koken slik jeg har gjort så lenge, sier Nelvik på spørsmål fra magasinet Where2Go om han har planer å gå av.

2007 har vært et turbulent år for bladet, med to bøker som har vært kritiske til Se og Hørs arbeidsmetoder og en spillefilm basert på den første boken underveis.

Les også: Alt om Se og Hør-boken

- For meg er det ikke store forskjellen. Det er en tittelendring, men jobben blir stort sett den samme som de to årene jeg har vært her. Det har vært en modningstid for meg å bli kjent med folkene og journalistikken. Sidestillingen har det vært trad for i Se og Hør i mange år, sier Haave og viser til hvordan det var da Knut Haavik og Nelvik var sidestilte sjefredaktører.

Hvor lang tid det vil ta til han blir alene i stillingen som sjefredaktør har han ikke ofret mange tankene.

- Slik tenker jeg ikke på i det hele tatt, det må du spørre Odd Johan om. På en slik hyggelig dag for undertegnede er det det siste jeg tenker på, sier Haave.

- Det er jo helg, blir det å feire litt ekstra i dag da? Kanskje en bedre middag?

- Nei, det blir å tilbringe tid med familien. Jeg er mann som repeterer det jeg gjorde sist fredag, så det blir nok litt kyllingvinger og litt øl - jeg er som folk flest, avslutter den nybakte sjefredaktøren.

Har du medietips? Ta kontakt med NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere