NA24.no

Han skal selge tjene på at du drikker

Rødvin er mer populært enn noen gang på Vinmonopolet.
Rødvin er mer populært enn noen gang på Vinmonopolet. (Thinkstock)
Sist oppdatert:
Otto Drakenberg er ansatt som ny konsernsjef i Arcus-Gruppen.

Drakenberg kommer sist fra Carlsberg-gruppen, der han var leder for konsernets svenske virksomhet i perioden 2007 til 2010. Han har tidligere hatt lederstillinger i internasjonale selskaper som Procter & Gamble, Goodyear Dunlop, Scandinavian Tobacco Company og Master Foods.

Kaare Frydenberg, styreleder i Arcus-Gruppen, er meget fornøyd med at ny konsernsjef nå er på plass.

- Arcus-G

ruppen er et selskap med stort potensiale og høye vekstambisjoner. Vi har lagt ned mye arbeid i å finne den riktige personen som kan lede arbeidet med å utvikle konsernet videre, noe vi nå har klart. Vi har kontinuerlig fokus på vekst og utvikling, og byggingen av vårt nye, topp moderne produksjons- og distribusjonsanlegg for vin og brennevin på Gjelleråsen er en viktig del av vår vekststrategi. Gjennom denne satsningen, og ansettelsen av ny konsernsjef vil vi være meget godt rustet til å videreutvikle selskapets markedsposisjoner i Norden, Tyskland og USA, skriver han i en melding.

Otto Drakenberg ser fram til å arbeide med norske og internasjonale merker innen vin og brennevin.

- Arcus-Gruppen har noen av Nordens mest spennende merkevarer på brennevin, som Linie Aquavit, Vikingfjord Vodka og Braastad Cognac. Samtidig har de en betydelig og sterkt voksende posisjon på vin i Norge og Sverige, og en sterk distribusjonsvirksomhet i Norge. Jeg er overbevist om at dette selskapet har et stort potensiale, og ser fram til å delta i å utvikle konsernet videre, skriver Drakenberg.

Otto Drakenberg tiltrer stillingen 1. april og etterfølger Kaare Frydenberg som har vært arbeidende styreleder etter Jan Tore Føsund som sluttet 1. september 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere