NA24.no

Han slo dem ingen skulle tru at nokon kunne slå

EN TV-VINNER: Oddgeir Bruaset, som snart er pensjonist, samlet langt flere seere en Bård Tufte Johansen og Harald Eia tirsdag kveld.
EN TV-VINNER: Oddgeir Bruaset, som snart er pensjonist, samlet langt flere seere en Bård Tufte Johansen og Harald Eia tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix (momtasje)
Sist oppdatert:
Bård Tufte Johansen og Harald Eia skuffer. Oddgeir Bruaset er TV-vinneren tirsdag kveld.

Oddgeir Bruaset har fått hele landet til å benke seg foran TV-skjermen. Han har tatt oss med hjem til mennesker som lever på steder der «Ingen skulle tru at nokon kunne bu».

I dokumentaren «Mannen som oppdaget Norge» fikk seerne møte mannen bak den populære fjernsynsserien. Det var suksess.

– Oddgeir Bruaset står som TV-vinneren i tirsdag kveld, med 610.000 seere, sier TV-ekspert Per Christian Strand Teslo i mediebyrået Carat.

Bård og Harald skuffer

Like bra gikk det ikke med «Årsrevyen med Harald Eia» med Bård Tufte Johansen og altså Harald Eia. Talkshowet på TVNorge leverer dessverre ikke som forventet.

Programmet samlet «bare» 237.000 seere.

– Det blir midt på treet. Programmet leverer på samme nivået som «Brille», og man hadde nok håpet at det skulle løfte seg litt høyere. Personlig er jeg fan av det meste av det Bård og Harald gjør, og jeg synes programmet var bra, sier Per Christian Strand Teslo.

Anmeldelsene i forkant var også helt på det jevne.

– TVNorge har ikke hatt så stor promokraft i det siste da NRK og TV 2 har dominert julen og starten på året. Man har kanskje ikke fått løftet frem programmet til nok mennesker på kanalen i forkant, fortsetter han.

Fenger godt voksne

De to komikerne har med et elitelag av norske komikere når de hver uke prøver å huske hva som var viktige nyheter i 2014.

– Ellers, så ser vi at over 370.000 av seerne til Bruaset er over 60 år, og da er det greit å referere til Eia som har sagt at «den gamle NRK-seeren har limt tommelfingeren til knapp nummer én på fjernkontrollen, og får den ikke bort». Til sammenligning er 50.000 av seerne til «Årsrevyen med Harald Eia» over 60 år, sier TV-ekspert Teslo.

Hva synes du om «Årsrevyen med Harald Eia»? Si din mening i kommentarfeltet!

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere