NA24.no

Har belånt luksushuset for millioner

(Scanpix/Montasje)
Sist oppdatert:
Eksprinsesse Alexandra har lånt stort på herligheten hun fikk i gave.

Fire og et halvt år etter at den danske prinsen Joachim ga sin fraskilte kone, grevinne Alexandra, en gjeldfri bolig, har hun startet å ta opp lån på den.

Alexandra mottar hvert år en apanasje fra danske skattebetalere på 2 millioner kroner i året. Dette er imidlertid ikke nok. For nå har hun tatt opp 2,55 millioner kroner i lån på luksushuset sitt. Ifølge danske Ekstrabladet er dette det første lånet som den danske grevinnen har oppført på huset.

Kjøpt for 7 mill.
Prinsesse Alexandras hus er den tidligere slovenske ambassaden på Østerbro i København. Huset ble kjøpt for vel syv millioner kroner av hennes tidligere mann, prins Joachim. Kjøpet ble i sin tid gjort gjennom et anonymt selskap under mye hemmelighetskremmeri, skriver Ekstrabladet.

Alexandra fikk skjøte på huset i Svanemøllevei i april 2005. Da var det offentlig kjent at Alexandra og Joachim skulle skilles. Huset, med tre bad og ytterligere to toaletter, ble overdratt gjeldsfritt. Nå bor Alexandra i huset sammen med sin nye mann og to barn.

Bruker pengene i Tyrkia
Avisen spekulerer i at Alexandra og hennes mann vil bruke pengene på å betale for deres nykjøpte villa i Alanya i Tyrkia. Tyrkia-villaen ble tidligere i år kjøpt av den danske kjendisfrisøren Dennis Knudsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere