NA24.no

Har du landets beste arbeidsplass?

De aller beste arbeidsplassene kåres torsdag.
De aller beste arbeidsplassene kåres torsdag. Foto: Colourbox
Ny kåring over de 30 beste på trappene.

Torsdag kveld skal de 30 beste arbeidsplassene i landet kåres. Listen baserer seg på stemmene til 24.000 ansatte, ifølge en melding.

Basert på medarbeidernes tilbakemeldinger og en omfattende kartlegging av kulturen og lederpraksisen, vurderes de 30 beste arbeidsplassene.

– Det er 12. år på rad vi presenterer Norges beste arbeidsplasser, og det er spennende å følge utviklingen i norsk arbeidsliv. Stadig flere bedrifter erkjenner at ansattes tillit til ledelsen skaper positive ringvirkninger som synes på bunnlinjen, sier ansvarlig for kåringen, Jannik Krohn Falck i Great Place to Work i meldingen.

De 30 beste virksomhetene rangeres i tre kategorier; små, mellomstore og store virksomheter.

I undersøkelsen som kåringen er tuftet på, svarer ansatte på spørsmål innenfor fem hovedområder; troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap.

Ifølge rådgivningselskapet er dette verdens mest anvendte medarbeiderundersøkelse.

– Fordelen med å være representert i 50 land er at vi kan jobbe på tvers av landegrenser for å få best mulig kunnskap om hva som gjør bedrifter til fremragende arbeidsplasser, fange opp trender og få innsikt i kulturelle forskjeller, sier Jannik Krohn Falck.

På listene over toppbedrifter er alt fra IT-selskaper, arkitekter og revisorer til hotellkjeder og teknologibedrifter.

Selve kåringen og festen vil foregå på Sentrum Scene i Oslo torsdag 19. mars kl 18 – 23.30. 

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere