NA24.no

Hastesalg før jul

Sist oppdatert:
Boligstyling er et fremmedord for enkelte selgere. Sjekk helgens visninger.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Ikke alle boligselgere tar like tungt på det når boligen skal klargjøres til fotografering.

NA24 - din næringslivsavis

En av boligene til salgs denne uken, er en tomannsbolig på Furuset til 3,85 millioner kroner. Prisen er det ikke noe å si på, men spørsmålet er hvor mange kjøpere boligen klarer å trekke til seg med annonsen på Finn.no.

Smaken er som baken
Beboerne i boligen har nemlig enten blitt svært overrasket over fotografens oppmøte, eller hatt for mye å gjøre i julestria, så ryddingen har blitt nedprioritert. Her er brukes håndkleder som gardiner på samtlige vinduer, og dynene ligger både som klumper nederst i sengen og på gulvet. Som om ikke fem soverom er nok, har man også tatt i bruk kjøkkenet til annet en matlaging.

Se bildene her

Mye smått
Det haster om du vil feire julen i nytt hjem, og denne helgen åpner for nest siste bolig-titt før vi skriver 2008. Skal du kjøpe en større bolig, kan slaget allerede være tapt. Kun 24 av de 323 objektene som har visning til helgen i hovedstaden, har et boareal på mer enn 100 kvadrat.

Mindre leiligheter er det derimot flust av, og mange av boligene på markedet står tomme eller har vært til salgs lenge, noe som gir god mulighet for rask overtagelse.

Dette er ofte kjærkomment for førstegangskjøpere som ikke har noe eget å selge, og som ønsker å flytte rett inn i sin første eide bolig.

Flere av tilbyderne på Finn lokker spesifikt med at det er mulighet for å flytte inn før jul

Les flere juletriks her: Sjekk boligselgernes juletriks

For de unge
En av leilighetene som presenteres som perfekt for førstegangskjøpere, er en liten selveierleilighet på Rosenhoff/Sinsen på 34 kvadrat. Her er husleien på drøye 2000 kroner, og en ny husleieøkning på 30 prosent ventes til sommeren. Men prisantydningen er kun 1.090.000 kroner.

Den dyreste og størse boligen denne helgen, er en Frogner-villa på 471 kvadratmeter, med en prislapp på 26,5 millioner. Verditaksten er for øvrig 3,5 millioner kroner høyere.

Dyrere men ryddig
De to nest største boligene med visning denne helgen, er en hel tomannsbolig på Berg og den overnenvte Furuset-boligen. Berg-boligen er på 250 kvadratmeter netto, mens den på Furuset er 48 kvadratmeter mindre. Prislappen på den mer ryddige boligopplevelsen, er likevel 3,450 millioner kroner høyere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere