*Nettavisen* Økonomi.

Hegnar: - Steen Jensen trenger legehjelp

Kjernen i sommerfeiden er Trygve Hegnars leder i Finansavisen 8. juli (innfelt). - Jeg har aldri spådd børskrakk, sier Hegnar.

Feiden mellom Finansavisens redaktør Trygve Hegnar og reklamemannen Ingebrigt Steen Jensen fortsetter med uforminsket styrke.

- Noen må har rottet seg sammen, skriver Steen Jensen i sin siste oppdatering, mens Trygve Hegnar i et nytt intervju på Hegnar.no råder Ingebrigt Steen Jensen til å oppsøke legehjelp mot bevissthetsforstyrrelser etter heteslag.

«Solstikk og løgner»
Konflikten toppet seg i går, da Trygve Hegnar klinket til på lederplass i Finansvisen og kalte Ingebrigt Steen Jensen for en løgner og en sjarlatan.

- Ingebrigt Steen Jensen lyver så det renner av ham, skrev Hegnar.

Les saken her: Hegnar i ellevil krangel med Ingebrigt Steen Jensen

Senere på dagen slo Ingebrigt Steen Jensen tilbake i en gjesteblogg, med tittelen: «Trygves trauste tips og rødgløende raseri».

Advarte mot trehodet troll
Kjernen i konflikten er om Trygve Hegnar spådde et aksjekrakk i sin leder 8. juli, med tittelen «Sommerens fristelser».

- Investorer i det norske aksjemarkedet har i sommer en nesten umulig oppgave. De har et trehodet troll å bekjempe for å lykkes, skrev Hegnar.

Det «trehodete trollet» er oljeprisfallet, svekket kronekurs og svakere norsk økonomi.

- Da er ikke behovet for å eie for mye aksjer stort, konkluderte Hegnar.

«Fritt oppspinn»
Nå har Trygve Hegnar blitt intervjuet på Hegnar.no, og der avviser han totalt å ha advart mot et krakk: - Fullstendig latterlig. Jeg har aldri spådd børskrakk, sier Trygve Hegnar.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Faksimile (Hegnar.no)

Les intervjuet her: Trygve Hegnar anbefaler Ingebrigt Steen Jensen legebehandling og en kald dusj

I intervjuet blir Hegnar konfrontert med Steen Jensens tolkning om at han skal ha skrevet «Selg alt, nå! Verdens børser skal stupe!».

- Jeg har aldri sagt noe slikt. Det er fritt oppspinn.

«Legebehandling»
Intervjuet avrundes med en punchline, der Hegnar antar at Ingebrigt Steen Jensen er rammet av solstikk eller heteslag, noe som fører til bevissthetsforstyrrelser og kramper.

- Dette krever rask legebehandling, og førstehjelp er en avkjøling med en kald dusj, avslutter Hegnar - riktignok med et smil.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.