NA24.no

Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)

Hegnar i domenekrig

Sist oppdatert:
Liker slett ikke nettstedet Kapital24.no.

Trygve Hegnar har havnet i krangel etter at det er etablert et nettsted med navnet Kapital24.no, melder Hegnars eget nettsted, HegnarOnline, som har domenenavnet www.hegnar.no.

Nettstedet Kapital24.no tilbyr, i likhet med Hegnar.no, økonominyheter, blant annet fra nyhetsbyrået Six News, og et diskusjonsforum. Mandag kveld fungerte tjenesten svært tregt, så det var vanskelig å få oversikt over innholdet.

Bak det nye nettstedet står firmaet Proassist, og bak det igjen står, ifølge Hegnar Online, ekteparet Joachim og Maria Jones. Joachim Jones var tidligere megler i Orion Securities. Nå er Jones leder for aksjer og styremedlem i Atlas Securities.

Ifølge Hegnar Online sa Jones først at han ville gi fra seg domenet da det ble klart at Hegnar reagerte, men siden skal han ha ombestemt seg.

Derfor tar Hegnar nå rettslige skritt, med bakgrunn i at han eier domenet kapital.no og har drevet bladet Kapital siden 1971. Hegnar mener Kapital24.no er et frekt forsøk på å bruke merkenavnet Kapital, og mener også at designet ligner mye på det som er på HegnarOnline.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere