NA24.no

Hegnar i ellevill krangel med Ingebrigt Steen Jensen


Reklamemannen Ingebrigt Steen Jensen har kritisert Finansavisen-redaktør Trygve Hegnar i hele sommer. I dag fikk han svar på tiltale i Finansavisen.
Reklamemannen Ingebrigt Steen Jensen har kritisert Finansavisen-redaktør Trygve Hegnar i hele sommer. I dag fikk han svar på tiltale i Finansavisen.
Sist oppdatert:
Trygve Hegnar kaller reklamemannen Ingebrigt Steen Jensen for en løgner og en sjarlatan.

Det går tøft for seg mellom Hegnar og Ingebrigt Steen Jensen, etter at sistnevnte kritiserte Finansavisens redaktør på Facebook.

Det ble starten på en føljetong av daglige utfall mot Trygve Hegnar, selv om Ingebrigt Steen Jensen allerede første dag måtte bite i seg at Hegnar har advart mot boligkrakk - det har han nemlig ikke.

- Må rette opp her; mente å si at han har spådd et tyvetalls BØRSKRAKK, ikke boligkrakk, skrev Steen Jensen i sitt eget kommentarfelt.

Føljetongen fortsetter
Og Steen Jensen fortsatte med daglige drypp.

Dagen etter gjentok han manøvren, og la inn en kilevink: - Så for alle oss amatører kan dette være en klok strategi: Sier Trygve Hegnar «selg», så kjøp alt du kan. Moro? Fortsettelse følger...

«Manglende evner»
Sommerføljetongen gikk videre 15. juli:

- Jeg er utenlands og får ikke tak i Finansavisen, men lurer veldig. Har Hegnar kommentert sine manglende evner til å analysere finansmarkedene? Eller gjør han som han pleier når han bommer, holder munn og later som ingenting, mens han resirkulerer gamle ledere om bønder med sugerør i statskassa?

På Facebook-siden ble føljetongen «likt» av Aftenposten-journalist Arne Hole, PR-rådgiver Jarle Aabø, økonomijournalisten Roy Helge Simonsen og en haug med andre, som spredte meldingene videre.

«Solstikk og løgner»
I dag kom svaret, i form av Trygve Hegnars kommentar på andresiden i Finansavisen. Tittelen var soleklar: «Solstikk og løgner».

Hegnar mener at Ingebrigt Steen Jensen løy da han hevdet at Hegnar har spådd boligkrakk - det har han aldri.

Men heller ikke «rettelsen» til børskrakk, finner nåde: - Vi har ikke spådd børskrakk heller, og den 8. juli i år skrev vi altså bare at, basert på de tre trollene, «er ikke behovet for å eie for mye aksjer stort».

- Enda en løgn, skriver Hegnar. - Ingebrigt Steen Jensen lyver så det renner av ham.

«Sommeren er ikke over ennå»
Hegnar nekter at han har spådd børskrakk, og har ikke tenkt å innrømme angivelige manglende evner til å analysere finansmarkedene, slik Ingebrigt Steen Jensen påstår.

- Når Ingebrigt Steen Jensen spør, så er svaret at sommeren ikke er over ennå, så fasiten er ikke klar, men mandag denne uken falt oljeprisen (Brent) til 52,89 dollar pr. fat, euroen sto i 9,03, og Oslo Børs ramlet 2,36 prosent til 626, skriver Trygve Hegnar og påpeker at Ingebrigt Steen Jensens sommerføljetong sluttet 16. juli 2015.

Nettavisen har spurt Ingebrigt Steen Jensen om en kommentar til at han blir kalt for en løgner og en sjarlatan, men vi har ennå ikke fått svar.

Hverken opp eller ned
I skrivende stund er faktagrunnlaget for sommerkrangelen mellom Trygve Hegnar og Ingebrigt Steen Jensen uavklart.

Oslo børs sluttet 7. juli på 627,98 poeng - og endte i går på 628,52 poeng. Omtrent helt flatt altså, og dermed verken krakk eller solid oppgang, så langt i sommer.

Men som Trygve Hegnar sier - sommeren er ikke over.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere