NA24.no

Hegnar svarer Hagen

Trygve Hegnar tviholder på at Stein Erik Hagen forskjellsbehandler sine barn.

Over to sider i lørdagens utgave av Finansavisen trykker Trygve Hegnar Stein Erik Hagens klage til PFU og sitt eget svar på klagen.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Finansavisen står på at Hagen faktsik grovt forskjellsbehandler sin barn, og at den yngste sønnen ikke har noen formue. Ikke i morens, Caroline Stangs selvangivelse, og ikke hos Stein Erik Hagen. Finansavisen ser ingen grunn til å gå inn på motiver, moral eller andre verdivurderinger.

Stein Erik Hagen klaget Finansavisen inn for PFU etter at avisen slo opp at sønnen hans var arveløs over hele forsiden.

Les også: Fristende å henge ut Hegnar

Hegnar skriver i sitt svar at avisen gjorde alt for å få verifisert at opplysningene fra ligningen stemte, både med guttens mor og far.

- Før artikkelen ble satt på trykk, tok avisens journalister kontakt med sønnens mor, Caroline Stang, for å sikre at innhold og oppslag var korrekt. Stang valgte ikke å kommentere saken, skriver redaktøren i klagen.

Hegnar viser også til at Finansavisens journalister ved gjentatte anledninger forsøkte å få tak i Hagen, men uten å lykkes. At sønnen til Hagen er ti år, mener Hegnar er irrelevant.

- Formuesforholdene i en av landets rikeste familier er en del av de opplysninger offentligheten får gjennom publiseringen av ligningsprotokollene, slik Stortinget har ønsket det. Her kan det ikke gjøres unntak for barn, og slett ikke for en familie hvor tre av barna fremkommer og ett ikke. Det Hagen i realiteten forsøker seg på, er å skjule at han formuemessig har forskjellsbehandlet sine barn. Finansavisen avslørte dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere