NA24.no

(TVNorge)

Heimly vraket konkursmøte

Sist oppdatert:
Kan bli slått personlig konkurs.

Oslo tingrett (NA24): Den kjente fotografen Per Heimly skulle tirsdag kjempe mot konkursspøkelset i Oslo byfogdembete.

Heimly kom imidlertid ikke, men det gjorde derimot investor Einar Schwaiger som stilte med fullmakt. Schwaiger er Heimlys økonomiske partner.

- Vi trenger tre ukers utsettelse. Vi er i gang med å etablere et nytt selskap som skal bli Heimlys nye arbeidsgiver, sier Heimlys advokat Anders Søtorp i advokatfirmaet Langseth, til Nettavisen NA24.

Kemneren satte seg ikke på bakbeina, noe som gjør at saken nå blir utsatt i tre uker til 16. oktober.

Men etter hva Nettavisen NA24 erfarer er dette Heimlys aller siste sjanse.

Han har 19 betalingsanmerikninger, lønnstrekk på 20 prosent og en konkursbegjæring fra Oslo kemnerkontor. Heimly skal ha et flere år grammelt skattekrav mot seg på 3,1 millioner kroner, ifølge Kapital.

Les også disse NA24-sakene:

Rekke konkursbegjæringer
Konkursbegjæringen er ikke Heimlys første.

I 2009 begjærte Telenor Bedrift 39-åringen konkurs grunnet det Heimly selv karakteriserte som en ubetalt telefonregning fra 1993. I 2001 ble han også begjært konkurs, da på grunn av en restskatt på 310.000 kroner.

I 2012 truet kemneren med å slå Heimly konkurs, men han fikk tid til å gjøre opp for seg - noe det nå altså ser ut til at han ikke har klart.

Kjent fotograf
Fotografen er blant annet kjent fra NRK-serien «Ari og Per», der fotografen resite rundt sammen med Ari Behn. Serien ble kåret til beste underholdningsprogram under Gullruten 2011. De er for tiden i gang med nye innspillinger av serien, denne gang på TVNorge.

Per Arne Heimly er opprinnelig fra Evenes kommune i Nordland. Han ble kjent i Norge da han med prinsessegemal Ari Behn tok sats og utropte seg som den «nye vinen» på Theatercaféen.

Han var også en periode redaktør av det internasjonale trendmagasinet Fjords Magazine som han var med å starte sammen med stylisten Pauline Nærholm.

Mest lest på Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere