NA24.no

Foto: epa/YUI MOK

Helena fronter banksatsing

I går satte Danske Bank fart på sitt ambisiøse fremstøt i det irske bankmarkedet. Med hjelp av supermodell Helena Christensen.

Danske Bank har store ambisjoner på de irske øyer. Samtidig med at satsingen ble sparket i gang, erklærte ledelsen i banken at den omfattende integreringen av IT-systemene til National Irish Bank og Northern Bank inn til Danske Banks plattform for vel gjennomført.

Både i Irland og Nord-Irland legger Danske Bank aggressivt ut med en serie kundepakker som man aldri før har sett i det irske markedet. Til å fronte kampanjen bruker danskene sin mest kjente modell, Helena Christensen. Det skriver den danske avisen Børsen.

Målet er å lokke kundene med med bedre inn- og utlånsrenter og færre gebyrer enn hos konkurrentene. Dessuten får kundene nye selvbetjeningsmuligheter og også mulighet til å handle verdipapirer via konsernets nettbank.

Danske Bank-konsernet har 95 avdelinger i Nord-Irland, mens de har 59 avdelinger i Irland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere