NA24.no

Helomvending på børsen

Foto: Falch, Knut (Scanpix)
Sist oppdatert:
Etter en laber start henter Oslo Børs seg inn igjen. Selskaper som Yara, Norsk Hydro, REC og DnBNOR er med på å forme utviklingen.

Etter en kalddusj i dagens åpning er markdet og Oslo Børs i ferd med å hente seg inn. Rett etter klokken 11 mandag formiddag stiger hovedindeksen 0,2 prosent til 3467,06 poeng når det er omsat verdipapirer for snaue 840 millioner kroner.

Resultatsesongen kom i forrige uke i gang både i USA og Norge, mens denne uke har startet nokså rolig. Den gode starten på rapporteringsperioden har fått optimistene til å vise seg frem i markedet. Fredag kom det imidlertid noen skremmeskudd som dempet investeringslysten.

I skrivende stund er det selskaper som Yara (-0,67%), Norsk Hydro (1,83%), REC (-1,27%) og DnB NOR (2,35%) som er med på å forme utviklingen. Gjødselgiganten Yara er så langt dagens mest omsatte aksje med 98,9 millioner kroner.

Les hele artikkelen på StockLink.no

Få bedre råd med Nettavisens tjenester:

Minstrøm:Bytt strømleverandør og spar tusener.

Minrente:Bytt bank og spar minst 5000 kroner i året.

Mittoppdrag:Få tilbud fra håndverkere.

(Tjenestene er gratis for Nettavisens lesere)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere