*Nettavisen* Økonomi.

Henger ut politimann

Medlem i Kringkastingsrådet henger ut politi som drapsmann.

13.04.07 13:34

På sin nye plate henger Kristin Jensen fra Hopalong Knut ut en politimann som drapsmann.

NA24 - din næringslivsavis

Kristin Jensen er medlem av Kringkastingsrådet, og vokalist i trondheimsbandet Hopalong Knut. På den nye skiva navngir hun én av de fire polititjenestemennene som er mistenkt etter Eugene Obioras dødsfall ut med navn, skriver Adressa.no.

Albumet er gitt ut i samarbeid med Gatas Parlament, under det nye navnet «Samvirkelaget».

Etterforskningen etter dødsfallet i Trondheim er ikke ferdig og det ikke er avklart om noen blir tiltalt, men bandet synes ikke å være i tvil om hvem som har ansvaret for Obioras død.

- Pressen har ikke turt å offentliggjøre navnet, antakelig fordi de er avhengig av å ha god kontakt med politiet. Derimot blir navn på andre voldsmenn offentliggjort, sier Elling Borgersrud fra Gatas Parlament.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Offentliggjøringen kommer på plata på tross av at det kan være injurerende og at Jensen er medlem av kringkastingsrådet.

- Jeg synes denne saken er viktigere enn at jeg eventuelt skulle få smekk fra rådet. Derfor er det både riktig, og nødvendig, å gjøre dette. Ellers ville det bare vært en vanlig sak, som gled inn det ene øret og ut det andre. Nå blir det oppmerksomhet rundt saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag