NA24.no

Henter inn 730 mill.

Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX NORGE)
Sist oppdatert:
Det norske investeringsselskapet Northzone henter inn mer penger

Northzone Ventures offentliggjorde i dag at ledende nordiske og internasjonale investorer har investert 730 millioner kroner i Northzone VI. Fondet skal investere i banebrytende teknologiselskaper i Norden. Northzone har som mål å reise totalt 1,2 milliarder kroner til dette fondet.

- Vi er svært godt fornøyd med dette. Northzone VI er det første venture fondet som etableres i Norden siden finanskrisen startet, og vi kan nå fortsette å jobbe med ledende entreprenører og noen av de mest spennende selskapene i Europa. I turbulente tider skapes nye muligheter og vi ser frem til å komme på lag med flere sterke teknologi vekstbedrifter av samme kaliber som blant annet Spotify, Nimsoft, Innotech Solar, Funcom og EPiServer hvor vi allerede har investert, skriver , skriver partner i Northzone Tellef Thorleifsson.

Northzone ble etablert i 1996 og har frem til nå hentet inn 445 millioner euro i seks fond. Selskapet har kontorer i Oslo, Stockholm og København, og har investert i mer enn 70 bedrifter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere