Her åpner Starbucks nye filialer i Norge

Foto: Camilla Flaatten (Mediehuset Nettavisen)

Gladnyhet til kaffeelskere.

16.07.13 18:00

I februar i fjor åpnet Starbucks sin aller første kaffebar i Norge. Det amerikanske kaffehuset er som et fenomen å regne, og mange dro ens æren for å få med seg åpningen på Oslo Lufthavn.

Tidligere i år åpnet Umoe Restaurant Group, som er franchisepartneren til Starbucks, sin første kaffebar i Oslo sentrum.

Det ble samtidig kjent at flere Starbucks-filialer skulle åpnes i Norge i nærmeste fremtid, og nå kan Nettavisen NA24 avsløre hvor to av de i alt seks planlagte nyåpningene i år vil finne sted.

- Vi vet at vi skal åpne i Bogstadveien og på Værnes, sier Joannis Vendrig, daglig leder i Umoe Restaurants, til Nettavisen NA24.

Begge kaffebarene vil åpne i september, men nøyaktig dato for nyåpningene er ennå ikke fastsatt.

- Bogstadveien er en av Oslos beste handlegater, og Værnes er en attraktiv flyplass med mange reisende og Starbucks på Gardermoen er en suksess, sier Vendrig, på spørsmål om hvorfor de har valgt å åpne filialer i nettopp Bogstadveien og på Trondheim lufthavn.

Filialen i Bogstadveien vil ha omtrent 60 sitteplasser, noe også kaffebaren på Trondheim lufthavn, Værnes, vil kunne tilby.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.