Gå til sidens hovedinnhold

Her er årets Gullkorn-finalister

Tøff kamp om finaleplass.

Rekordmange innsendte bidrag og generelt høyt nivå ga juryen en krevende jobb. Nå er 14 finalister klare.

Rekordmange innsendte bidrag og generelt høyt nivå ga juryen en krevende jobb da den skulle vurdere hvilke bidrag som kvalifiserte seg til Gullkorn 2011. Nå er de 14 finalistene klare.

Les også: Her kan man vinne Gullkorn

- Vi har virkelig vært imponert over årets nominasjonsbunke, og det har vært vanskelig å komme frem til den endelige listen over finalistene. Så vidt jeg kan bedømme, har dette faglig sett vært et særdeles sterkt år for den norske kommunikasjonsbransjen. Det er spesielt positivt å se den gode dokumentasjonen av resultater og verdiskapingen i prosjektene, sier kommunikasjonsdirektør Stein Rømmerud i Coca-Cola Enterprises Norge, som for andre år på rad har hatt jobben som juryformann i en melding.

Juryen har i år vurdert 62 innsendte nominasjoner, noe som er ny rekord nå når Gullkorn i år feirer femårsjubileum. Nytt av året er at juryen har bestått av både byråansatte og virksomhetskommunikatorer.

Les også: Rekordmange Gullkorn

Gullkorn har de siste årene åpnet for nominasjoner også uten byrå, men det er arbeid gjort sammen med byråer som dominerer blant årets finalister. På nominasjonstoppen finner vi Norges største kommunikasjonsbyrå Gambit Hill & Knowlton og Gullkorn-veteranene PR-operatørene, begge med tre nominasjoner hver. Men også Dinamo, Geelmuyden.Kiese og nykommeren Trigger kan skilte med flere finalister. Blant oppdragsgiverne i finaleheatet finner man store norske virksomheter som Statoil, Telenor, DnB NOR og Hafslund.

Juryen skal møtes ytterligere en gang i løpet av de neste ukene for å kåre den endelige vinneren i kategoriene Årets virksomhetsprofilering, Årets produktprofilering, Årets holdningskampanje og Åpen klasse. Juryen fant ingen kvalifiserte finalister i kategorien Årets organisasjonsbygger, der det kun var et fåtall nominerte.

Gullkorn-arrangementet og prisutdelingen finner sted i Oslo torsdag 10. november. Se gullkornet.no for nærmere informasjon.

Her ser du alle de nominerte finalistene, klassen de konkurrerer i, oppdragsgiver og prosjektnavn:

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget