Her er artistene nordmenn vil ha

JA, VI ELSKER: Her er artistene nordmenn vil se i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes». Øystein Sunde (t.v.), Morten Harket (øverst t.h.) og Bjørn Eidsvåg.

JA, VI ELSKER: Her er artistene nordmenn vil se i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes». Øystein Sunde (t.v.), Morten Harket (øverst t.h.) og Bjørn Eidsvåg.

Det norske folk har talt.

09.04.14 08:37


«Hver gang vi møtes» sliter med rekordlav oppslutning. TV 2-programmet har aldri før fenget færre nordmenn. Hitene har uteblitt og stjernene er fraværende.

Ipsos MMI har på oppdrag fra Nettavisen spurt det norske folk om hvilken norske artister de kunne tenke seg å se i «Hver gang vi møtes»? Øystein Sunde er klar favoritt.

Nordmenn vil også se Åge Aleksandersen, Bjørn Eidsvåg, Jahn Teigen og Morten Harket.

Se liste lengre ned i saken

Kan ikke huske om han ble spurt

Morten Harkets manager Kjell Harald Wiik forteller at de mottar mange henvendelser fra media. Han kan ikke utelukke at seerne får se stjernen i en ny sesong.

- Jeg vil ikke si noe kategorisk «ja» eller «nei» til en slik deltagelse, sier han til Nettavisen.

Manageren forteller at det er mange brikker som må falle på plass for å få det til.

Wiik kan ikke huske om Harket har blitt spurt om å delta i tidligere sesonger.

20-åringer vil ha Brønnbo

TV-ekspert Per Christian Strand Teslo i Carat tror flere av artistene på listen i undersøkelsen allerede har blitt spurt om de kunne tenkt seg å delta.

- Det kunne vært interessant å hatt med en del yngre artister som Marit Larsen og Maria Mena sammen med disse profilene. Da får man en interessant og spennende sammensetning, sier han til Nettavisen.


Fakta

Her er artistene nordmenn vil se i «Hver gang vi møtes»

Undersøkelsen viser at det i aldergruppen 18 til 29 år er det Bjarne Brøndbo og Marit Larsen som er favoritt. Blant de minst populære i denne gruppen finner vi Wenche Myhre og Kari Bremnes.

Kvinner vil ha Eidsvåg

Kvinnene stemmer også litt annerledes, viser tallene fra Ipsos MMI. Blant dem deles førsteplassen mellom Bjørn Eidsvåg og Øystein Sunde.

Hos menn er Åge Aleksandersen favoritt.

- Det er ikke bare musikksjanger og målgruppetilhørighet som er viktig å vurdere, man burde også ha artister som har en historie å fortelle. Eksempelvis skapte Øyvind «Vinni» Sauvik mange overskrifter da han var med siden han hadde interessante historier om seg selv, sier Teslo i Carat.

Store stjerner takker nei

TV 2 vil ikke svare på hvem av artistene på listen som er blitt spurt, men etter hva Nettavisen erfarer skal flere erfarne artister ha blitt spurt og takket nei.

- Det er kjempemoro at folk engasjerer seg i «Hver gang vi møtes», og skulle det bli ny sesong, er målet selvsagt å finne den beste artistbuketten som er å oppdrive, sier Jan Petter Dahl, kommunikasjonssjef i TV 2, til Nettavisen.

Har du nyhettips? Tips tommy.brakstad@nettavisen.no!

«Hver gang vi møtes» ble første gang sendt på TV 2 i 2012 og hadde i snitt 494.000 seere. Andre sesong ble sendt våre 2013 og samlet over 700.000 nordmenn. Årets sesong er i snitt på litt over 400.000 seere.


Hvilken artister vil du ha i «Hver gang vi møtes»? Si din mening i kommentarfeltet!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag