NA24.no

SEERSUKSESS: Dagen derpå kan kanskje brannspillerne trøste seg med at kampen ble en seermagnet.
SEERSUKSESS: Dagen derpå kan kanskje brannspillerne trøste seg med at kampen ble en seermagnet. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)

Her er en Brann-suksess

Sist oppdatert:
– Noen av spillerne burde heller ha tatt del i å følge kampen fra TV-skjermen.

TV-seerne flokket seg rundt skjebnekampen onsdag kveld.

På det meste var det 650.000 seere på kampen mellom Mjøndalen og Brann på TV Zebra. I snitt hadde den 454.000 seere. Det er årets mest sette norske TV 2-kamp.

Saken oppdateres. Trykk F5 for siste versjon.

– Det er en stor interesse rundt Brann, og mange synes nok det er spennende å se «askeladden» Mjøndalen ta steget opp til Tippeligaen. Det er med et vondt hjerte jeg sier at dette er svært gode seertall, og veldig gladelig for TV 2 Zebra, sier TV-ekspert Per Christian Strand Teslo i mediebyrået Carat til Nettavisen.

Per Christian Strand Teslo
Per Christian Strand Teslo

HAR ET HJERTE I BRANN: TV-ekspert Per Christian Strand Teslo.

 

– I andre omgang av kampen var TV 2 Zebra den kanalen med flest seere, og etter spillet å dømme så burde kanskje noen av spillerne heller ha tatt del i å følge kampen fra TV-skjermen, fortsetter han.

Får færre seere uten Brann

Teslo påpeker at er fint for norsk fotball og TV 2 Zebra at så mange velger å se på en kvalifiseringskamp for Tippeligaen.

– Brann er et av de lagene som mange velger å få med seg på TV, og i så måte er det kanskje ikke like fint med tanke på fremtidige seertall på Tippeligaen, sier han.

– Personlig må jeg si at det er en vond dag å være Brannsupporter på, og forhåpentligvis kjenner personer i Brann sin besøkelsestid og takker for seg, fortsetter TV-eksperten.

«Farmen» knuste all motstand

Den nest mest sette norsk TV-kampen på TV 2 i år er tippeligakampen mellom Brann og Molde som ble sett av 340.000 på TV 2 i august.

Foruten fotballinteressen kan TV 2 også fryde seg over solide seertall for «Farmen». Bonde-TV hadde 1.013.000 seere.

– Årets sesong av «Farmen» kan bli den mest sette gjennom tidene. Vi kan love en svært underholdende og dramatisk finale på søndag, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere