*Nettavisen* Økonomi.

Her er Nets nye direktør

Mette Kamsvåg er utnevnt til ny administrerende direktør for Nets. Foto: Nets

Mette Kamsvåg er utnevnt til ny administrerende direktør.

Mette Kamsvåg er 41 år og kommer fra stillingen som øverste sjef for Nets' avdeling for Payments, Information & eSecurity. Hun har også vært konstituert CEO. Før dette har Mette Kamsvåg ivaretatt forskjellige roller i ledelsen i norske BBS AS.

Visjonær på topp
– Med Mette Kamsvåg som øverste leder, får Nets en visjonær, handlekraftig og kompetent leder som har en inngående kjennskap både til Nets' forretningsområde og til markedet innen håndtering av digital betaling og informasjon. Nets er i dag et internasjonalt konsern med store ambisjoner for de kommende årene, og for å kunne realisere disse ambisjonene, har vi bruk for en toppleder med Mettes markante kvaliteter, sier Nets' styreleder, Peter Lybecker, i en pressemelding.

Skal undersøke virksomheter
Selv sier Mette Kamsvåg følgende om utnevnelsen i meldingen:

– Nets er i dag et av Nord-Europas ledende selskaper innen sitt område, og i de kommende årene skal vi styrke vår posisjon i markedet både i Norden og i Europa ytterligere og bli en enda sterkere samarbeidspartner for våre kunder. Dette skal vi gjøre ved å understøtte kundenes virksomhet, både nasjonalt og internasjonalt.

Ledelsen i Nets består heretter av Mette Kamsvåg, CEO, og Jesper Bramming, CFO.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.