NA24.no

Her er Norges beste arbeidsplasser

Foto: Scanpix (SCANPIX)
Tandberg og SAS Institute er kåret til Norges beste arbeidsplasser 2010

Norges største sammenliknende arbeidsmiljøundersøkelse har i år kåret Tandberg og SAS Institute som vinnere i sine respektive kategorier; bedrifter med over 250 ansatte og bedrifter med mellom 50 og 250 ansatte. Tandberg toppet sin kategori for andre år på rad.

Det er Great Place to Work Institute, som står bak undersøkelsen, heter det i en melding.

Over 120 virksomheter har deltatt i årets kåring av Norges beste arbeidsplasser. Totalt har over 10.000 norske medarbeidere besvart undersøkelsen som danner grunnlag for kåringen. Great Place to Work Institute deler i år vinnere i to hovedkategorier; kategorien for over 250 ansatte, og kategorien for mellom 50 og 250 ansatte i Norge.

- Tandberg og SAS Institute viser med dette at de har lyktes med å bygge og holde et høyt nivå av tillit over tid. SAS Institute vant også kåringen som beste arbeidsplass i USA i år, opplyses det

I tillegg til i de to hovedkategoriene gjennomfører derfor Great Place to Work Institute for aller første gang en kåring i en egen kategori for mindre virksomheter. Årets norske vinner i denne kategorien er Miles.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere