NA24.no

Her er SMS-kontakten

Sist oppdatert:
Les hva Jens Stoltenberg skrev til DnB-NOR-sjefen.

Lørdag 11. oktober, dagen før krisepakken ble lagt frem, var det SMS-kontakt mellom statsminister Jens Stoltenberg og DnB Nor-sjef Rune Bjerke.

SMS-utvekslingen viser at Bjerke formidlet sine konkrete ønsker for hvordan pakken skulle sammensettes.

NA24 – din næringslivsavis

Dagens Næringsliv gjengir hva som ble skrevet mellom de to.

Lørdag sendte Jens Stoltenberg denne meldingen til Rune Bjerke:

«Hei Rune. Det er veldig bra at du har kontakt med karl eirik. Fortsett med det. Hvis du vil er jeg klar for å snakke med deg direkte. Ring i så fall på dette tlf nummeret. Ring gjerne før kl. 17.30. Går i møte da. Ha en god helg.»

Som svar skrev Bjerke:

«Takker for det. Foreløpig er kom god. Tar kontakt hvis nødvendig. Volum, 3 år og en stø og beroligende statement er det som er viktigst nå! Lykke til, Rune.»

På denne svarte Jens Stoltenberg:

«takk. Snakker med karl eirik nå. Lyke til deg!»

Som den eneste markedsaktøren har DnB NOR hatt løpende kontakt med Statsministerens kontor under arbeidet med krisepakken. Statsministerens kontor har hele tiden hevdet at de ikke ga Bjerke fortrolig informasjon.

Landets største bank har også stått først i køen når Norges Bank har avholdt møter med næringen, senest torsdag 9. oktober etter stengetid på Oslo Børs.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere