NA24.no

Her er tidenes dyreste

(Finn)
Sist oppdatert:
Superluksus på Geilos tak. Sjekk prisen.

Som et Soria Moria-slott kneiser den ultraluksuriøse hytta «Skarvegløtt» under Hallingskarvet ved Geilo.

Med en prisantydning på 45 millioner kroner, er den definitivt landets dyreste fjellhytte noensinne.

- Helt sinnsyk
- Dette er en hytte som er helt sinnsyk. Den går utenpå det meste, både når det gjelder standard og areal, sier eiendomsmegler Miguel Sørholt i privatmegleren til Nettavisen.

Hytta har vært til salgs lenge utenfor det åpne markedet. Da Nettavisen skrev om den i 2008, var prisforlangendet 60 millioner kroner.

Nå lokker man kjøperne med en «rabatt» på 25 prosent. Men selv 45 millioner kroner kan bli noe drøyt.

Skarvegløtt er på hele 663 kvadratmeter.

Den har innendørs svømmebasseng med motstrømsaggregat, 5 peiser, 6 soverom - hvorav det ene har balkong med jacuzzi, 6 bad, egen vinkjeller med elektronisk temperatur- og fuktighetsstyring, badstu med fjellutsikt.

Teknisk rom er den reneste Dovregubbens Hall: Her er alt av det mest moderne innenfor ventilasjon, oppvarming, elektriske styringssystemer og alarmer. Standarden skulle tilfredsstille selv den mest kresne.

Se annonsen her.

Det er den styrtrike Steinar Mikkelsen som bygde palasset under Hallingskarvet, som sto sto ferdig i 2003.

Spillboble
På slutten av 90-tallet ble Mikkelsen kjent i finans-Norge som direktør i det fallerte spillselskapet Global Money Games. Da boblen brast, sluttet Mikkelsen i jobben.

Så ble han rik på pappvin. I 2000 solgte han en større aksjepost i drikkevareimportselskapet Scandinavian Beverage Group. Mikkelsen satt igjen med pene 250 millioner kroner.

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere