NA24.no

Her er vinneraksjene

Sist oppdatert:
Meglerhuset lemper ut en av børstoppene. Se de heteste aksjene.

DnB NOR Markets tror på sterk oljepris, men reduserer eksponering mot riggsektoren. Meglerhuset er utålmodig og lemper ut Tandberg Television.

NA24 - din næringslivsavis

Det er ikke kommet et konkurrerende bud på selskapet etter at Arris, mandag for en uke siden, sa at de vil kjøpe Tandberg TV for 96 kroner per aksje. Pan Fish og Telenor lider samme skjebne etter at aksjekursen har steget kraftig.

LES MER: Byr på Tandberg Television

Meglerhuset ønsker å redusere eksponeringen mot riggsektoren og dermed ryker Fred. Olsen Energy ut.

Inn kommer Hydro
- Vi mener Hydro's ikke-Olje&Gass segmenter er undervurderte i ligningen der verdien av Hydro's oljedel er en funksjon av Statoil. Vi tror på oppjusteringer av aluminiumsprisen som følge av fremdeles synkende aluminiumlagre og at spotprisen på aluminium sannsynligvis ligger høyt over konsensusestimatene, begrunner DnB NOR Markets i sin ukerapport.

Meglerhuset venter at oljeprisen i det korte bildet vil holde seg sterk etter at det kalde været har endelig kommet til USA og Europa. DnB NOR Markets tror at oljeprisen vil ligge på 55 dollar i snitt i første halvår 2007.

LES OGSÅ DØRUM-BLOGGEN: Du må bla opp

Vizrt får tillit
TV-grafikkselskapet Vizrt blir innlemmet blant favorittaksjene til DnB NOR Markets. I begrunnelsen heter det at selskapet har en sterk produktportefølje som inkluderer asset management, grafikkløsninger med Microsoft Virtual Earth og distribusjonsløsninger.

- Selskapet har etablert en solid posisjon i et globalt vekstmarket og har en imponerende kundebase som bl.a. inkluderer CNN, CBS, BBC, Fox, Sky og NBC. Vi venter fortsatt solid organisk vekst og gode marginer i 2007, skiver meglerhuset som har et kursmål på 110 kroner per aksje.

DnB NOR Markets anbefalte aksjer
* Fast
* Golden Ocean
* Petroleum Geo-Service
* Royal Caribbean Cruise
* Orkla
* Norsk Hydro
* Vizrt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere