NA24.no

TAPER PENGER: Kjøpmann Ronald Aslaksen tar kunde- og omsetningssvikten i sommermånedene i år med ro, og håper på sikt å øke omsetningen.
TAPER PENGER: Kjøpmann Ronald Aslaksen tar kunde- og omsetningssvikten i sommermånedene i år med ro, og håper på sikt å øke omsetningen. Foto: Bjørn Egil Jakobsen (Finnmark Dagblad)

Her har Rema 1000 tapt 900.000 på tre måneder

Skylder på veiarbeid.

HAMMERFEST (Finnmark Dagblad): I månedene juni, juli og august i år skal Rema 1000 på Storsvingen i Hammerfest ha tapt 900.000 kroner i omsetning, skriver lokalavisa Hammerfestingen, som kan melde at kjøpmann Ronald Aslaksen likevel ikke er bekymret.

Det er arbeid med ny rundkjøring utenfor butikken som får skylda, og kjøpmannen sier at omkjøring kan virke litt kaotisk og vanskelig.

– De som er på vei fra byen og til Rypefjord vil kanskje velge å stoppe en annen plass. Folk er vanemennesker, sier kjøpmannen til avisa.

Selv om kjøpmannen framstår som ubekymret, og påpeker at butikken er godt nok rustet for å takle tapet, forteller han også at på grunn av naturlige utskiftninger i arbeidstokken trenger han ikke å begynne å permittere folk.

– Vi måtte nok ha begynt å vurdere permitteringer uten de naturlige utskiftningene. Med mellom 10-20 prosent nedgang i omsetning så er det klart at vi måttet justert arbeidsstokken noe, sier kjøpmann Ronald Aslaksen til avisa Hammerfestingen.

PROMOTERING: Rema 1000 opplyser at de har satt opp skilt og plakater for å promotere seg enda mer enn tidligere for å få bilistene til å stoppe.


Han forteller butikken også har gjort en ekstra promoteringsinnsats.

– Vi har gjort mye for å fremdeles få kundene til butikken. Vi har satt opp skilt og plakater for å promotere oss enda mer enn tidligere, sier kjøpmannen til avisa.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere