NA24.no

HERSKAPLIG: På denne eiendommen vil Gjestvang og Holten arrangere en familiedag med konsert og grilling.
HERSKAPLIG: På denne eiendommen vil Gjestvang og Holten arrangere en familiedag med konsert og grilling. Foto: Per Melbye

Her holder de visning litt utenom det vanlige

Sist oppdatert:
Arrangerer familiedag med konsert og grilling.

Gjestvang bolig skal holde en visning litt utenom det vanlige, skriver Oppland Arbeiderblad.

Eiendomsmegler Hans Christian Gjestvang ved Gjestvang bolig planlegger en litt spesiell visning når musiker Geir Holten skal selge eiendommen sin Sagsvegutua i Kolbu. Torsdag delte han en video av eiendommen på Youtube.

- Det har tatt helt av og spredd seg noe helt vanvittig, sier han.

Han og Holten, som kjenner hverandre via musikkmiljøet, snakket om at de kan lage «visningen som alle prater om, og alle vil huske».

- Nede i hagen på eiendommen er det en lavvo på en gresslette med plass til mange folk. Nå er vi i ferd med å realisere det vi har snakket om, sier Gjestvang.

Familiedag

I hagen planlegger de å rigge opp en scene for å arrangere konsert. Lewi Bergrud og Hege Øversveen har sagt de skal stille opp. Holten opplyser at han også avventer svar fra flere artister.

- Vi har tenkt å lage nærmest en familiedag med grilling og aktiviteter for barna. Man må ikke nødvendigvis være interessert i å kjøpe huset for å komme denne dagen, sier Gjestvang.

NYE SPRELL: Megler Hans Christian Gjestvang er kreativ.

Huseier Holten synes det er spennende å gjøre noe litt utradisjonelt.

- Vi tenker at vi har ingenting å tape. Vi får vist litt hva man kan bruke eiendommen til, og hva jeg har brukt eiendommen til, sier Holten, og tilføyer at han selger med tungt hjerte.

Han er opprinnelig fra Jaren, men har bodd i Sagsvegutua i ni år. Nå pakker han sammen og flytter til Gjøvik, blant annet for å bo nærmere jobben på Viken folkehøgskole.

Vise fram Kolbu

Gjestvang forteller at mange i Oslo, på Vestlandet og andre steder har fått med seg stuntet via sosiale medier. Han ønsker å vise fram hva Kolbu har å by på.

SELGER: Musiker Geir Holten skal selge huset sitt i Kolbu sentrum og flytter til Gjøvik.

- Kommer det 50 på en visning, er det kanskje ti som er interessert, men da har du 40 som prater om det. Det blir en litt spesiell markedsføring, sier Gjestvang.

Boligmegler

Han har foreløpig ikke gjort noen avtaler, men ser for seg å invitere lokalt næringsliv til å bidra.

- Tanken er at vi skal kunne lokke litt folk ut på bygda, sier Gjestvang.

Han forteller at arrangementet går av stabelen 24. august uansett vær.

- Det er plass til alle inne på låven, så vi får det til uansett, sier Gjestvang.

Les flere saker i Oppland Arbeiderblad


Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere