*Nettavisen* Økonomi.

Her kan du møte Madde & co.

Er du sugen på party i Stockholm? Da bør du se her.

19.09.07 18:16

(SIDE2): Ikke noe er deiligere en weekendturer til Europas storbyer når høsten og kulden setter inn. De heteste byene ligger også nærmere enn du tror.

Kjendisfavorittene
For svenske kjendiser som prinsesse Madeleine og fotballspilleren Fredrik Ljungberg er kun det beste godt nok. De går ikke akkurat på en brun pub i utkantet av byen, men befinner seg heller midt i smørøyet.

Vi gir deg her en guide til de svenske kjendisene favorittsteder - laget av svenske Aftonbladet. Legg også merke til at avisen skriver hvor norske prinsesse Märtha og Ari Behn går ut, når de er på celebert besøk i Sveriges hovedstad!

Sturehof
Prinsesse Madeleine trives på Sturehof, som ligger på Stureplan. Dette er et av de mest populære restaurantene i Stockholm. I det hemmelige rommet, som finnes lengst inn i lokalet, inntar Madeleine ofte en bedre treretters middag med sine venninner. Senere går de gjerne til VIP-klubben V. Sven-Göran Eriksson spiser også helst på Sturehof.

LES OGSÅ:Svenske rystet over Odeon

Spy Bar
På Spy Bar kan du plutselig ramle rett inn i Timbuktu. Han elsker utestedet, som også ligger på Stureplan. Utestedet ligger i Arnoldshuset, som i mange år har vært kjent som et populært sted for Sveriges kjendiselite.

Mikael Persbrandt, Peppe Eng og Timbuktu er blant kjendiser som er sett på dette utestedet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Teatergrillen
Jessica Anderson spiser gjerne på Teatergrillen, som ligger i Nybrogatan. Dette er koselig restaurant, som er blant kjendisenes favoritt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Café Opera
Da Hugh Grant var på besøk i Stockholm for en stund tilbake, besøkte han dette utestedet, som ligger i Kungsträdgården. Dette er et av Stockholms flotteste lokaler, der bare spesielt inviterte får VIP-rommet. Klubben har hatt stjerner fra Black Eyed Peas, Westlife, Take That og Zlatan Ibrahimoviç på besøk. Victoria Silvstedt er også ofte å se på Café Opera.

Richie
Mats Sundin henger gjerne på Richie, som ligger i Birger Jarlsgatan. Dette er en stille, men koselig restaurant. Sven-Göran «Svennis» Eriksson var nylig på restauranten sammen med Linda Rosing.

Klikk på bildet for å forstørre.

Sturecompagniet
Marie Serneholt er stamgjest på Sturecompagniet, på Stureplan. Nattklubben har to VIP-avdelinger. Westlife har også vært på dette utestedet. Mats Sundin og Fredrik Ljungberg har besøk in-stedet i løpet av sommeren. Stedet er også blant favorittene til Runar Sögaard. Prinsesse Madeleine elsker dette stedet, og prinsesse Märtha og Ari Behn var også nylig å se på Sturecompagniet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Les mer om ferie og reise her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.