NA24.no

Her skal Apple utvikle nye superdingser

Foto: Cupertino/Apple
Sist oppdatert:
Se planene for Apples nye superkontor.

Apple har vært et av de viktigste selskapene i verden de siste tiårene. De har forvandlet mobilbransjen, revolusjonert musikkindustrien og er nå verdenslededne i nettbrett-markedet.

Selskapet holder til i Cupertino i California, men Apple planlegger å bygge et nytt, digert hovedkontor på samme sted, ifølge Business Insider.

Det har nå kommet bilder av hvordan Apple ser for seg at hovedkontoret skal se ut, og det er et spesielt, nesten romskipaktig, design Apple har valgt. Man kan også si at bygget ligner på det velkjente «hjulet», som man finner på de forskjellige iPod-modellene.

Det nye kontorbygget er stort nok til 13.000 ansatte. Det vil være fire etasjer høyt og vil være omringet av 6.000 trær. Det er tydelig at Apple vil ha «grønne» omgivelser, ettersom de planlegger at det skal vokse blomster på 30 prosent av området.

Alle trærne vil også dekke mye av bygget, slik at det ikke blir så synlig fra bakkenivå utenfor tomten.

Se flere bilder av der Apple skal utvikle sine produkter i fremtiden, under eller her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere