Her sover Stoltenberg for 18.000 kroner natten

Nå kan du sove i samme seng som Bruce Springsteen, kong Harald og Rihanna.

20.03.13 14:46

Radisson Blu Royal på Bryggen i Bergen har brukt nærmere 300 millioner kroner på oppussing de siste årene. I mars stod hotellet ferdig.

Tre millioner er alene brukt på byens største suite. Det er her stjernene bor når de gjester vestlandshovedstaden.

Etter hva Nettavisen NA24 erfarer har Bruce Springsteen, Mick Jagger, Jens Stoltenberg, kong Harald, dronning Sonja, Lenny Kravitz og Ty Pennington, fra «Ekstrem oppussing USA», alle bodd der siden oppussingen sto ferdig.

Neil Young kommer

Til sommeren, etter hva Nettavisen NA24 erfarer, skal Bon Jovi, Rihanna, Kings of Leon, Neil Young, David Guetta og Nick Cave til sjekke inn der.

Suiten - som koster 18.000 per natt - inneholder separat soverom, stort bad med badekar midt i rommet, walk-in-garderobe og gjestebad. I alt er den på 120 kvadratmeter.

- Suiten har stor sittegruppe med utsikt ned mot Vågen. Loungesofaer, gasspeis, skrivebord og et spisebord i glass for åtte personer. Denne suiten er eneste på hotellet i den unike New York Mansion-stilen, og eneste i sitt slag på hotellet. Denne stilen skal gi deg en følelse av storbyen, eksklusivt og stilig, sier Therese Tefre Steen, salgsdirektør ved hotellet, til Nettavisen NA24.

Bor over flere dager

Tefre Steen ønsker ikke å uttale seg om hvem som er eller har vært gjester ved hotellet.

- Vi får en del forespørsler internasjonalt, da gjelder gjerne bestillingene for flere dager. Vi får også forespørsler i forbindelse med store konferanser, konserter, bryllup og andre spesielle anledninger. Den har også vært benyttet til fotoshoots, sier salgsdirektøren. Hun understreker at den ikke leies ut til fest.

Har du nyhetstips? Tips Nettavisens journalist!

Hotellet på bryggen er Bergens største både i antall rom og i størrelse, og det er altså blitt den faste basen for verdensstjernene som hver sommer spiller i Bergen.

Se bildekarusell øverst i saken.

Mer fra Nettavisen:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.