NA24.no

Her vil veldig mange bo

(Finn)
Sist oppdatert:
Folkelig luksus danket ut 20-millionerskåkene. Se bilder.

Som vanlig domineres lista over de mest sette boligannonsene i januar av dyre eiendommer på Oslos vestkant, blant annet på Frogner.

STOR BILDEKARUSELL NEDERST I SAKEN

På toppen av lista finner vi en 100 år gammel gedigen murvilla i Kristinelundveien.

- Vakre boliger til mange millioner kroner gir klikkvinnere. Folk er nysgjerrige, og liker nok å drømme seg litt bort i hverdagen. De fleste har jo ikke råd til dette, sier Finn Eiendom-direktør Eddie Sjølie til Nettavisen.

Peis og parkering
Ifølge Sjølie kjennetegnes boligene på lista av at de har egenskaper som gode lysforhold, rolig beliggenhet, hage eller balkong, utsikt, peis og parkeringsmuligheter.

Bolighandel1: Selg uten megler

En del av dem er arkitekttegnede boliger fra begynnelsen av 1900-tallet. Egen praktikantdel er også noe som går igjen.

KLIKK PÅ BILDENE OG SE DE MEST POPULÆRE BOLIGENE:

4865

Det er imidlertid unntak fra supereiendommene som folk drømmer seg bort i.

Nummer to på lista er en klassisk leilighet på 122 kvadratmeter i Schultz gate på Majorstua til 6,5 millioner kroner. Disse bydelene kjennetegnes av brede gater og flotte, velholdte bygårder.

Grefsen drar
Boliger på Grefsen og Kjelsås - midt mellom øst og vest - med prisantydning i området 4-6 millioner er også svært populære.

- Dette er populære objekter for blant annet småbarnsfamilier som ønsker å bo i nærheten av bykjernen, og samtidig bo i et hus, sier Sjølie.

«Distriktsnorge» er også representert på januar-lista.

Luksus på tvangssalg
Vi snakker riktignok om nok en spektakulær millionvilla. Den skal tvangsselges, og tilhører den fallerte investoren Johannes Lunde fra Stavanger. Dette er den sjette mest sette boligen i januar.

Her får man en supr villa med spektakulært tilbehør, i form av egen strandlinje, båthus og brygge. Har du 25 millioner kroner til overs, kan den bli din.

Det er mange gjengangere på listen, boliger som har vært til salgs svært lenge. En av dem er et luksushus i Greger Grams vei på Ullern, som også er på tvangssalg.

Den 660 kvadratmeter store boligen tilhører Aase Marie Schmedling Moltzau, som er gift med skipsreder Ragnar Moltzau jr. (70). Den er lagt ut med en prisantydning på 34,9 millioner, nedsatt fra 40 millioner kroner.

Artikkelen er basert på tall fra Finn.no over de mest sette boligannonsene i perioden 1. - 23. januar.

Selge? Finn billigste megler på MittOppdrag.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere