NA24.no

Hermine Midelfart selger huset

(Faksimile Google Maps)
Nå kan den gigantiske villaen bli din.

Det er Hermine Midelfart som selger den herskapelige villaen.

Villaen ligger på Voksenkollen i Oslo og har en prisantydning på 35 millioner kroner. Voksenkollen er kjent for fin natur og usjenerte omgivelser.

Med et bruksareal på 945 kvadratmeter får du to etasjer, garasje med plass til 4-5 biler, loft, praktikantdel på 64 kvadratmeter og underetasje. Tomten skal være på 3,7 mål.

Steget betraktelig i pris
I 1994 ble villaen bygget. Siden da har den hatt noe eiere. Dagens eier, Hermine, overtok huset i 2004. Siden da har Hermine pusset opp stort sett hele huset. Boligen holder en gjennomgående høy standard på materialvalg og er velutstyrt med mange eksklusive detaljer.

«Huset har en meget god og arealeffektiv planløsning der arkitekten har tatt vare på lys og luft. Man kommer inn via et flott overbygget inngangsparti til en stor skiferbelagt hall. Fra hallen er det atkomst til stuene, kjøkken, spisestue, garderobe og gjestetoalett samt gedigen trapp til 2. etasje og underetasje. Stor delikat stue med sjenerøse vindusflater som gir mye lys og vakkert utsyn. Fra stuen er det utgang til stor delvis overbygget skiferbelagt terrasse med utepeis og lounge plass.» heter det i Finn-annonsen.

I 2004 ga Hermine 24 millioner kroner for eiendommen hun i dag selger. Nå har eiendommen økt i betraktelig i pris til hele 35 millioner kroner. Prishoppet skyldes angivelig oppussing.

Kjøpt nytt
Hermine er storesøsteren til medieprofilerte Celina Midelfart. Hun eier selskapet Pescara AS. Hun eier også forvaltningsselskapet Midelfart Holding sammen med Celina.

Nylig kjøpte Hermine og ektemannen, Petter Malling, en ny bolig i Hospitsveien 7. En enebolig med utsikt over Oslofjorden.

Villaen har et areal på 970 kvadratmeter ifølge arkitektkontoret der villaen er presentert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere