NA24.no

Hevngjerrig kvinne slettet millionverdier

Sist oppdatert:
Kvinnen som skulle ødelegge for alt og alle endte opp med å ødelegge for seg selv.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Amerikanske Marie Cooley ble sint, hevnlysten og rasende da hun kom over en jobbannonse med en stillingsbeskrivelse som så ut som hennes egen, og hun ble overbevist om at hun var på vei til å få sparken.

NA24 - din næringslivsavis

For det ble hun så rasende at hun snek seg inn på arkitektkontoret der hun jobbet for å hevne seg.

Skulle ødelegge alt
- Hun bestemte seg for å gå og ødelegge alt for alle sammen, sier talsmann for politiet i Jacksonville, Ken Jefferson, ifølge firstcoastnews.com.

Talsmannen forklarer at Cooley sikret seg tilgang til selskapets server, og ved hjelp av en håndfull musetrykk og litt klimpring på tastaturet fjernet hun arkitekttegninger som det hadde tatt syv år å lage. Alt forsvant på noen sekunder.

Gjorde en god jobb
- Hun bestemte seg for å være ondskapsfull og gå inn å sabotere historikken. Og hun gjorde en veldig god jobb der, sier talsmannen.

Etter å ha leid inn hjelp skal skaden i hovedsak ha blitt rettet opp. Arkitektkontoret anslår at filene som ble fjernet er verdt rundt 2,5 millioner dollar.

Til slutt bør det nevnes at Marie Cooley, som nå risikerer fem år bak lås og slå, aldri skulle få fyken og at stillingsannonsen ikke var til hans kones selskap og ikke hans eget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere