NA24.no

Foto: André Clark Utvik (NA24)

Hexagon leverer varene

Beste halvår for Hexagon.

- Hexagon konsernet oppnådde i første halvår i år de beste resultatene noensinne, skriver selskapet i en melding onsdag.

God opptur
Hexagon omsatte for knappe 230 millioner kroner i andre kvartal, mot 195 millioner kroner i andre kvartal i fjor. Driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) ble på 39 millioner kroner, som er hele 65 prosent opp sammenlignet med andre kvartal i fjor.

Konsernet fikk i første halvår en omsetning på 457,5 millioner kroner, mot 362,6 millioner kroner i samme periode i fjor. Det er en 26 prosent økning i forhold til samme periode i fjor.

EBITDA ble på 73,5 millioner kroner, mot 43,0 millioner kroner første halvår i fjor.

Viktig hendelser
Ragasco har nylig fått en avtale for leveranse av propanbeholdere til Taji Gas i Irak med en verdi på 40 millioner kroner.

- Ragasco fikk i juni en avtale for leveranse av propanbeholdere til Woqod i Qatar med en verdi på 20 millioner kroner, og Raufoss/Lincoln fikk ordre på levering av høytrykksbeholdere til en ny fyllestasjon for hydrogen i Berlin.

Opsjonsfest
Styret i Hexagon har onsdag besluttet å opprettholde dagens ramme på 2.640.000 opsjoner i selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere