NA24.no

Høiness anker sex-sjikane nederlag

(Begge foto: Paul Weaver, Nettavisen)
Sist oppdatert:
Kjendisadvokat Mona Høiness anker tapet overfor Trygve Hegnar i tingretten. Tar sex-sjikane saken til lagretten.

Kjendisadvokat Mona Høiness varsler omkamp om sex-karakteristikker for åpen scene mot milliardær og mediekjendis Trygve Hegnar. Det skriver Dagbladet torsdag.

Oslo tingrett har blankt avvist søksmålet fra advokaten om at tre anonyme innlegg på nettstedet Hegnar Online krenker hennes ære.

Full seier
«De saksøkte har vunnet saken fullstendig», oppsummerer tingrettsdommer Heidi Heggdal, og peker blant annet på at sex-utsagnene om Mona Høiness sier mer om de som har skrevet de anonyme innleggene enn de gjør om Mona Høiness.

Eneste medhold i retten for Mona Høiness og hennes advokat Halvard Helle er at motpartens honorarkrav er redusert fra 290 000 til 225 000. Det tilsvarer oppreisningsbeløpet Mona Høiness krevde. Isteden må hun betale hvis dommen blir stående.

Sjokkert og vil anke
Høiness opplyser til Dagbladet at hun er sjokkert over dommen.

Sammen med sin advokat vurderer hun å anke.

- Så hvis ikke jeg som har ressurser og muligheter skal forfølge en slik sak, hvem skal da gjøre det, sier Mona Høiness til Dagbladet.

Fikk hele arven
Høiness har uansett flere rettsmøter i vente.

En familie har saksøkt Høiness etter at et kvinnelig familiemedlem 91 år overlot alt hun eide til Høiness.

Ifølge Kapital antyder flere jurister at Høiness kan ha brutt god advokatskikk i sin egenskap som hjelpeverge for kvinnen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere