NA24.no

Historisk bra i Bjørge

Foto: Statoil
Bjørge knaller til med tidenes beste kvartalsresultat, og venter at den positive utviklingen vil fortsette.

Bjørge er torsdag morgen ute med resultatet for andre kvartal. Selskapet er notert på Oslo Børs og tilbyr produkter og tjenester til olje-, gass-, landbasert og maritim industri.

NA24 - din næringslivsavis

Rekordsterkt
Driftsinntekter i andre kvartal 2006 endte på 310,8 millioner kroner mot 185,9 millioner kroner i andre kvartal 2005. Selskapets EBITDA ble i perioden på 22,4 millioner kroner opp fra 8,7 millioner kroner sammenlignet med samme periode året før.

Driftsresultatet i Bjørge var i andre kvartal på 18,7 millioner kroner mot 5,8 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Dermed kan selskapet vise til et resultat før skatt på 17,9 millioner kroner en klar forbedring sammenlignet med andre kvartal 2005 da Bjørge hadde et resultat før skatt på 5,7 millioner kroner.

Resultat etter skatt endte på 12,9 millioner kroner, mens de leverte 3,7 millioner kroner som resultat etter skatt i tilsvarende tre måneder i fjor.

Venter fortsatt økning
Bjørge skriver i sin resultatpresentasjon at markedsutsiktene er fortsatt gode, både på kort og lang sikt. Selskapet ser en økende interesse for selskapets kompetanse og forventer her en spennende utvikling både nasjonalt og internasjonalt.

Bjørge forventer fortsatt økning både i omsetning og margin i 2006.

Konsernet har en total ordreportefølje for levering i 2006 på til sammen 469 millioner kroner. for levering i 2006 og 2,3 milliarder kroner totalt.

Følg børsen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere