Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Hopper på PR-operatørenes søster

Sist oppdatert:
Petter Thorendahl blir ny leder for Peto PR.

Thorendahl (39), som har vært rådgiver og kundeansvarlig i PR-operatørene siden 2007, tar nå over som byråleder for søsterselskapet Peto, ifølge en melding.

- Såkalte ekspressbyråer er noe man kjenner igjen fra reklamebransjen. Det finnes et stort marked av kunder som ønsker gode løsninger, der evnen til å jobbe raskt og noen ganger skape mye ut av lite står høyt i kurs, sier Thorendahl.

Han har med seg et knippe rådgivere med erfaring fra en rekke ulike bransjer, som helse, velvære og skjønnhet, livsstil og mote, detaljhandel, reiseliv og elektronikk. I tillegg har Peto PR et solid nettverk av samarbeidspartnere innenfor event, foto, tekstproduksjon og design som gjør at byrået kan løse et bredt spekter av oppgaver.

- Vi kommer til å være et lite fagmiljø som skal kunne være raskt på banen, og vi tar gjerne på oss hasteoppdrag. Vi er løsningsorienterte og kostnadseffektive, og vi arbeider for at kunden skal få akkurat det de vil ha – uten fiksfakseri og unødvendig staffasje, sier Thorendahl.

Peto PR ble etablert som et søsterbyrå av PR-operatørene i 2009. Byrået er et effektivt, lite PR-byrå som løser både små og store kommunikasjonsutfordringer og håndterer alt fra planlegging og kreativt arbeid til prosjektledelse og produksjon. Kjernekompetansen er spesielt knyttet til merkevare- og produktkommunikasjon. De viktigste virkemidlene er mediekontakt, utvikling av pressemateriell, organisering av pressetreff og ellers produksjon av alt av innhold til for eksempel nettsteder, blogger og sosiale medier.

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!