Gå til sidens hovedinnhold

- Høstens heftigste realityserie

TV3 tester hvilke grenser folk vil bryte for penger.

Kombinasjonen av menneskets iboende karaktersvakheter, all verdens uimotståelige fristelser og en programleder med en liten djevel i øyet utgjør det som blir høstens heftigste realityserie på norsk tv. «Fristet» blir ledet av programlederdebutant Alexander Endsjø.

Rett og galt i Edens hage
I luksuriøse omgivelser ved Middelhavet skal et knippe deltakere føle at de har kommet til Edens hage. Deltakerne deles i to lag som kjemper om å vinne så mye penger som mulig til lagets premiepott. Dette er et spill som tester moralske grenser. Hver dag blir deltakerne utsatt for fristelser av programleder Alexander Endsjø, og de har bare sin egen samvittighet og strategi å stole på. De blir tvunget til å vise sitt sanne jeg når de må velge mellom egen vinning eller det som er best for laget. I spillet hvor den ene fristelsen avløser den andre vil det alltid dreie seg om ett spørsmål: Velger man det gode eller det onde? Kun én deltaker står til slutt igjen som vinneren av premiepotten. Vinneren vil være den som har vært best til å balansere mellom rett og galt i det intrikate spillet. Så spørs det om deltakerne gjør som prestemannen sa.

Er disse «Fristet»?
I første episode blir vi kjent med ti deltakere, som etter å ha blitt fristet nok må snike seg forbi St. Peter når det er tid for den virkelige skjærsilden. Deltakerne er:

Niklas Røseth (21) fra Hvasser, Philip Nicolay Iversen (27) fra Oslo, Khalid Hacham (22) fra Kongsvinger, Tina Klafstadbakken (26) fra Jessheim, Malin Nordskog Moen (20) fra Porsgrunn, Irmelin Jensen (21) fra Oslo, Lene Antonsen (20) fra Horten, Jenny Montenegro (23) fra Oslo, Tommy Tjessem (22) fra Sandnes og Preben Midttun (24) fra Lyngen.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot