Gå til sidens hovedinnhold

Hotell-krigen er over

Kampen om Norgani er over etter at Petter Jansen & co. hevet budet.

Oslo Properties, kontrollert av Norwegian Property og Scandic, øker budet til 94 kroner aksjen for hotelleierselskapet Norgani.

NA24 - din næringslivsavis

Umiddelbart etter denne meldingen melder den andre Norgani-beileren at de ikke ønsker å utvide sitt bud. Dermed ser det ut til at den to uker lange kampen om Norgani Hotels er avsluttet.

Kampen over
Oslo Propertys opprinnelige bud lød på 91 kroner. Budet er betinget av aksept av 67 prosent av aksjene. Oslo Properties har 23,1 prosent etter kjøp av 4 millioner aksjer til 94 kroner, og har i tillegg ugjenkallelige aksepter på 47 prosenter, ifølge en børsmelding.

Grupperingen sitter nå med kontrollen på 70 prosent av aksjene i Norgani Hotels og har dermed nådd kravet i forbindelse med budet.

Aberdeen utvider ikke
Bare noen minutter etter meldingen fra Oslo Properties, melder Norgani-beiler nummer to, Aberdeen at de ikke ønsker å utvide eller forlenge sitt bud som utløper 26. september.

- Aberdeen har jobbet med en intensjon om å øke budet. Finansieringen av et økt bud var avhengig av en ny avtale med styret i Norgani som kunne ha realistisk mulighet gitt de ugjenkallelige akspeptene som var gitt til Oslo Properties. Selv om den nødvendige finansiering var etablert var det ikke mulig å oppnå en slik avtale i den nåværende situasjonen, sier adm. direktør Espen Klevmark i Aberdeen Property Investors i børsmeldingen.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget