NA24.no

Hotell sparte 100.000 på mindre tallerkener

Hotel Union Geiranger
Hotel Union Geiranger Foto: www.hotelunion.no
Sist oppdatert:
Et hotell i Geiranger har de siste to årene spart over 100.000 kroner på matbudsjettet ved å gi gjestene mindre tallerkener.

Det hele startet som et prøveprosjekt. Hotel Union i Geiranger startet å bruke små tallerkener til buffé og julebord. Dette har ført til at hotellet har spart over 100.000 kroner på matbudsjettet, melder NRK ifølge NTB.

Etter at prøveprosjektet startet har de kastet langt mindre matavfall enn tidligere.

Direktør ved Hotel Union i Geiranger, Sindre Mjelva, forteller at gjestene begynte å ta mindre mat på fatet.

- Folk ble mer bevisste på hva de spiste, sier direktøren.

Besparelsene på matbudsjettet tror Mjelva ligger på rundt 100.000 kroner. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere