NA24.no

Hun blir ny direktør i Nettavisen

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Margrete Hansen blir ny nestkommanderende i Mediehuset Nettavisen.

33 år gamle Margrete Hansen, som nå er økonomidirektør i Mediehuset Nettavisen, får utvidet ansvar og blir administrativt nestkommanderende med tittelen direktør. Tidligere på tirsdagen ble det kjent at Rune Danielsen trekker seg.

Les mer her: Stavrum mister Danielsen

Den kommersielle ledergruppen vil i tillegg bestå av følgende personer:

* Christine Skansen, salgsdirektør Nettavisen

* Sara Narvhus, salgsdirektør Side2

* Pål Nisja Wilhelmsen, direktør andre inntekter

* Ole Morten Hauge, produkt- og marked

- Vi har en solid ledergruppe med lang erfaring som har vært med på snuoperasjonen i Nettavisen, og som har klart å øke både inntektene totalt og Nettavisens markedsandeler. Jeg er trygg på at disse personene vil bidra til fortsatt lønnsom vekst i Nettavisen, skriver Nettavisen-sjef Gunnar Stavrum i en melding.

Margrete Hansen har lang fartstid i huset, med bred erfaring både fra produkt og administrasjon. Hun er utdannet siviløkonom, startet sin karriere som controller i Aftenposten, før hun fikk ansvar for mobiltjenester i TV 2 Interaktiv. Etter at Nettavisen ble skilt ut av TV 2 har hun vært økonomidirektør, og hun har en betydelig ære for snuoperasjonen i Nettavisen.

Margrete Hansen var et naturlig valg til stillingen som direktør, opplyser Stavrum. Hansen var blant annet nominert av Medienettverket til kåringen som det største kvinnelige ledertalentet i Norge i 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere