NA24.no

Jannik Krohn Falck, administrerende direktør i Great Place to Work Institute
Jannik Krohn Falck, administrerende direktør i Great Place to Work Institute (Great Place to Work Institute)

Hva er verdens beste arbeidsplass?

Snart klart for verdens første globale arbeidsplasskåring.

Den 27. oktober lanserer Great Place to Work® listen over verdens 25 beste multinasjonale arbeidsplasser. Dette er første gang noen kårer verdens beste virksomheter basert på tilbakemelding fra medarbeiderne.

Stor undersøkelse
Grunnlaget for kåringen er verdens mest utbredte medarbeider- og kultur undersøkelse. I 2011 har over 5500 virksomheter med over 10 milioner medarbeidere i 45 land tatt del i undersøkelsen. De viktigste parametere som vurderes er egen ledelse, deriblant tillit, troverdighet, rettspekt og rettferdighet. Videre kartlegges også stolthet og kollegialt fellesskap i virksomheten

Undersøkelsen er gjennomført av Great Place to Work®, et internasjonalt analyse- og rådgivingsselskap med base i USA og avdelinger i 45 land. Selskapet har over 25 års erfaring med arbeidsmiljøkartlegging og kåringer. Tidligere har Great Place to Work® kåret europas beste arbeidsplasser. Great Place to Work® Institute Norge kårer Norges beste arbeidsplasser hvert år, i tillegg til å arbeide med utvikling av fantastiske arbeidsplasser.

Internasjonalt
Virksomhetene på listen over verdens 25 beste multinasjonale arbeidsplasser er kvalifisert gjennom at de har blitt anerkjent som en av de beste arbeidsplassene i minimum fem land. De har minst 5000 ansatte og 40 prosent av medarbeiderne har sin arbeidsplass i et annet land enn virksomhetens hovedkontor.

Listen offentliggjøres på New York Stock Exchange, USA, den 27. oktober klokken 10.00 PM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere