NA24.no

Høy utnyttelse for Songas rigger

Foto: Songa Offshore
Alle riggene borer i henhold til kontrakter.

Songa har sendt ut en oppdatering knyttet til kapasitetsutnyttelsen til riggene.

NA24 iMarkedet – siste fra finansmarkedene

Songa Venus hadde en operasjonell effektivitet på 97 prosent i juni og er på kontrakt for Shell Australia offshore Vest-Australia. Songa Mercur hadde en operasjonell effektivitet på 99 prosent, og borer den siste brønnen i et boreprogram ved Santos i Nordvest-Australia. Det er ventet at denne brønnen vil bli boret ferdig i slutten av juli eller begynnelsen av august.

Når det gjelder Songa Saturn hadde en effektivitet på 86 prosent i juni. Den borer den tredje av fire avtalte brønner i Libya, og det er ventet at oppstart av fjerde brønn vil skje i tidlig august. Etter dette skal riggen til Malta for oppgraderinger.

Songa Delta borer på Grosbeak-feltet og hadde ne effektivitet på 95 prosent i juni. Songa Trym utnyttet 99 prosent av tiden og borer for StatoilHydro på Troll-feltet.

I begynnelsen av juni ble Songa Dee klar etter en periodekontroll, og borer for tiden på Aegis-feltet. I løpet av denne perioden hadde riggen en operasjonell effektivitet på 95 prosent under de 23 dagene.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere