NA24.no

Høygravide Stine (28) har solgt boliger for nesten en halv milliard

VENTER EN LITEN JENTE: Stine Larsen Sandvik har solgt 139 boliger i 2014.
VENTER EN LITEN JENTE: Stine Larsen Sandvik har solgt 139 boliger i 2014. Foto: Mats Lie, Care Compose
Sist oppdatert:
Annenhver arbeidsdag har supermegleren solgt én bolig.

Stine Larsen Sandvik har termin i februar, men er fortsatt i full jobb. Hun simpelthen elsker jobben sin som eiendomsmegler.

Sandvik har solgt boliger for 445 millioner kroner i 2014. Opp fra 315 millioner kroner året før.

– Nå må jeg skynde meg å selge hus før jeg går ut i permisjon. Det er kunder som også har sagt at de vil vente med å selge boligene sine til jeg er tilbake, sier Stine Larsen Sandvik og ler.

Selger nesten tre boliger i uken

Eiendomsmegleren har langt i fra en vanlig arbeidsuke. På det mest hektiske kan hun jobbe nesten 90 timer i uken. Deler av denne tiden fyller hun også med en jobb som treningsinstruktør. I denne jobben har hun tatt ut sykemelding på grunn av familieforøkelsen.

– Jeg jobber like mye som før. Jeg stresser ikke, jeg begynner i en ende og gjør en ting av gangen, fortsetter hun.

Florø-jenta begynte som meglerfullmektig i Bergen i 2012.

– Jeg har kanskje ikke så mye fritid, men jeg har aldri hatt behov for å sitte på sofaen. Det beste med denne jobben er at man i stor grad kan avgjøre sin egen arbeidsmengde, sier hun.

Sandvik solgte 139 boliger i 2014. Det et nesten tre boliger hver uke, eller én bolig annenhver arbeidsdag. Tallet utgjør en solid økning mot året før. Da solgte hun 105 boliger.

Har gjort flere feilvalg

Suksessen er ingen selvfølge.

– Mange meglere som er ny i faget har en forventning om å gjøre suksess og komme raskt til pengene, men det hjelper ikke hvis man ikke har tenkt å legge inn det ekstra giret. Det er viktig å lære av de beste og tørre å jobbe utover vanlig arbeidstid, sier hun. Det er også viktig å ha riktig fokus. For meg har det alltid vært kunden.

Den ambisiøse megleren har gjort feiltrinn underveis. Hun har prøvd seg i forskjellige yrker, men forteller at hun hele tiden har drømt om bli eiendomsmegler.

– Det er ingen skam å snu. Man må lytte til magefølelsen – i mitt tilfelle en stadig voksende magefølelse, sier hun.

Setter høye mål

Nylig ble Sandvik partner hos eiendomsmegleren hvor hun jobber.

– Snart tar du over virksomheten?

– Nei, tror ikke det, men det kan gjerne komme et etternavn til i firmanavnet, sier Stine og ler.

– Hva må til for lykkes?

– Det er vanskelig å forklare. Jeg har fra starten alltid prøvd å gjøre en så god jobb som mulig og å lære av de beste. Det er også veldig viktig å gjøre ting i sitt eget tempo og samtidig som man må lytte til hver enkelt kunde. Gjør man en god jobb vil man bli anbefalt videre. Mitt fokus har hele tiden vært at mitt neste salg skal være det beste noensinne, sier hun.

– Men tenker du ikke på helsa?

– Det er klart at jeg som høygravid har måtte lagt om dagen, jeg har hatt jevnlige kontroller med jordmor og lege og de har støttet meg i mitt arbeid. Nå mot slutten av graviditeten har jeg hatt med en megler nummer to på de fleste oppdrag i tilfelle hun kommer før termin eller jeg skulle bli sliten. Det er klart at det gjør det lettere, fortsetter Sandvik. Jeg er veldig glad jeg har vært i så god form under graviditeten, da det ikke har satt noen stopper for jobben jeg brenner for, fortsetter Sandvik.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere