NA24.no

Hyller polske håndverkere i Polen

Sist oppdatert:
Polske håndverkere ble møtt med «norsk reklame» på flyplassen i Warszawa.

Farge- og interiørkjeden Fargerike har merket innrykket av polske håndverkere og bestemte seg for å annonsere i Polen, på polsk.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Tusenvis av polske håndverkere står på for å pusse opp Norge, derfor hadde vi lyst til å gi dem en velfortjent og overraskende sommerhilsen når de går av flyet på vei hjem til ferie, sier Anders Jordbekken, Markedssjef i Fargerike i en pressemelding.

Kreativ direktør Erik Heisholt i Fargerikes reklamebyrå TBWA\Oslo sier de ønsker å takke de polske håndverkerne for innsatsen de har gjort i Norge og ønske dem en god og velfortjent ferie.

- Samtidig har den et promoelement som innebærer at de kan ta bilde av seg selv foran boardsen, og når de viser dette i bildet i en Fargerike-butikk når de er tilbake i Norge igjen, så vanker det rabatter. Slikt sett er dette en blanding av tradisjonell utendørs og DM, sier Heisholt.

Arbeidsgruppe hos TBWA\OSLO er Trygve Sørli, Henrik Bydal, Erik Heisholt, Per Øyvind Bang og Hilde Tunby. I tillegg har Magdalena Kamøy i DDB Oslo, oversatt teksten fra norsk til polsk.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere