Hyttedrøm på Sjusjøen

Foto: (Finn)

Her er fjellhyttene nordmenn ønsker seg mest.

02.02.12 21:28

Hytta til 3,3 millioner på Sjusjøen er ennå ikke helt ferdig.

Bolighandel1: Selg uten megler

Men annonsen har tiltrukket seg nok oppmerksomhet til å toppe listen over de mest sette fritidsboligannonsene på Finn.no.

Trad på Sjusjøen
Hytta har et bruksareal på 140 kvadratmeter, og lokker med kort vei til alpinanlegg, såvel som langrennsløyper.

Sjusjøen er et tradisjonsrikt område for hyttefrelste nordmenn som tydeligvis fortsatt holder mål.

Fin variasjon
Det er utelukkende fjellhytter som dominerer lista over mest sette annonser i januar. Det er stor spredning, både når det gjelder pris og beliggenhet.

SE BILDENE HER:

4871

Prisene varerer fra en snau million i Rauland til 15,5 millioner på Geilo. Det er også stor variasjon med hensyn til beliggenhet. Det er faktisk bare Trysil som har to hytter på lista.

- Her er det en større variasjon av områder og priskategorier enn på bolig til salgs, sier Finn Eiendom-direktør Eddie Sjølie til Nettavisen.

Realisme her
- De fleste har en bolig, og kan tillate seg å drømme om noe enda bedre. Men når man ser på hytter på nett er man kanskje litt mer realistisk orientert, sier Sjølie.

Likevel er det også luksushytter representert her.

På toppen av «det gamle» hyttefeltet på Kvitfjells østside, rett ovenfor Gudbrandsgard Hotell, ligger en modernistisk designhytte til 12 millioner kroner, bygget i stein og tre.

Dyrest på lista er en luksushytte til 15,5 millioner kroner på Kikut på Geilo, eid av offshore-investoren Geir Nordahl-Pedersen.

- Hytter med attraktiv beliggenhet, overkommelig pris, utsikt og egenskaper som alpinbakker eller skiløyper rett utenfor døra bidrar også til at folk blir interesserte, sier Sjølie.

Selge? Finn billigste megler på MittOppdrag.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.