NA24.no

PÅ NETT: Rolf Libakken åpnet nettbutikken sin fredag. Der er det god plass, siden det foreløpig bare er ett produkt som selges.
PÅ NETT: Rolf Libakken åpnet nettbutikken sin fredag. Der er det god plass, siden det foreløpig bare er ett produkt som selges. Foto: iFinnmark

I Rolfs nettbutikk selges det kun én ting

Fredag trykket oppfinner Rolf Libakken (49) på knappen som åpnet nettbutikken. Å si at den er stappet full av varer er å ta hardt i.

(iFinnmark): – Kanskje seinere, men akkurat nå er det godt om plassen, knegger Libakken, som kaller seg selv produktutvikler. Andre rundt han får nok assosiasjoner til Petter og Reodor. Smart og Felgen altså.

Romslig plass i butikken

I nettbutikken til Rolf, ideopp.no, bys det fram én vare; paprikakjernefjerneren.

– Jeg har laget den selv, og den er absolutt noe et hvert møblert kjøkken trenger, messer Libakken, som er hvileløs på jakt etter å skape de tingene de aller fleste ikke vet at vi trenger, sier han til iFinnmark.

– Tanken bak er å finne opp bedre løsninger. Eksempelet på det er nettopp paprikakjernefjerneren. Det finnes liknende produkter, men jeg syntes ikke de riktig gjorde jobben sin, så da satte jeg meg ned og begynte å tegne min drømmepaprikakjernefjerner, smiler Libakken som holder hus i Båtsfjord.

Slik ser den ut, papirkakjernefjerneren som Rolf Libakken har laget

Shanghai-besøk

Veien fra tanke til et vaskeekte produkt har tatt omlag tre år.

– Jeg begynte så smått å jobbe med den for tre år siden. Jeg har tatt fram prosjektet sånn fra tid til annen, mellom andre ting, så totalt har jeg vel jobbet med den en seks sju måneders tid, forteller Libakken til iFinnmark.

Et firma i Shanghai - som produserer kjøkkenredskaper - står for produksjonen av papirkakjernefjerneren.

– Jeg var på besøk og sjekket ut flere alternativer til produsent, før valget falt på den som jeg nå samarbeider med. Nå er vi i gang, og det er gøyalt, sier Libakken.


Mer på gang

Oppfinneren... unnskyld, produktutvikleren, har flere smarte saker på gang.

– Det konkrete nå, som ikke er så langt unna , er kniver med langt mer funksjonelle skaft enn de vi kjenner fra før. Så snart disse er klare så skal de få holde paprikakjernefjerneren med selskap i nettbutikken. Da blir det trangt, humrer Libakken.

Les flere saker hos iFinnmark.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere