NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%
(Illustrasjonsfoto: Scanpix)

IBM-kontrakt til millioner

IBM fikk forsvarskontrakt verdt 300 millioner kroner.

Forsvaret og IBM har i dag undertegnet en avtale om videreutvikling av et felles integrert forvaltningssystem (Fif) for Forsvaret.

NA24 - din næringslivsavis

Økonomiprosjektet i Forsvaret har en ramme på 545 millioner for materiellinvestering. Av dette utgjør kontrakten med IBM omtrent 300 millioner kroner inkludert merverdiavgift.

Prosjektet er planlagt avsluttet første kvartal 2008 og løsningen skal kunne tas i bruk fra regnskapsåret 2008.

- Leveransen fra Økonomiprosjektet vil være svært viktig for Forsvaret. Det er en forutsetning for driften og effektiviseringen av Forsvaret at vi har en komplett systemunderstøttelse for våre forvaltningsprosesser, sier sjef for Forsvarsstaben, generalløytnant Arne Bård Dalhaug.

Økonomiprosjektet skal levere en komplett økonomi-, styrings- og forsyningsløsning for Forsvaret som en del av Felles integrert forvaltningssystem (Fif). Med dette vil Forsvaret ha innført en løsning som i tillegg til å tilfredsstille reglement for økonomistyring i staten, også legger grunnlaget for at Forsvaret kan utøve god virksomhets- og økonomistyring. Samtidig vil det være innført en løsning innenfor forsyningsområdet som integreres med virksomhets- og økonomistyring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere