NA24.no

Thorbjørn Theie er ansatt som ny Administrerende direktør i ICA Norge.
Thorbjørn Theie er ansatt som ny Administrerende direktør i ICA Norge. (ICA)

ICA ansetter ny sjef

Thorbjørn Theie blir ny administrerende direktør i ICA Norge.

Theie tiltrer stillingen senest i løpet av juni og tar dermed over etter Antonio Soares som går ut i pensjon.

ICA startet jakten på en erstatter etter annonseringen av Soares avgang, og har i Thorbjørn Theie funnet den personen som kan fortsette arbeidet med å utvikle ICA Norge

Thorbjørn Theie Kommer fra stillingen som administrerende direktør i Kjøpmannshuset hvor han har hatt ansvar for en omfattende del av Norgesgruppens kjøpmannseide foretak.

- Vi er svært glad for at Thorbjørn Theie har valgt å komme til ICA. Han har all den kompetanse og erfaring fra både dagligvarehandel og det norske markedet som denne posisjonen krever fremover, sier Kenneth Bengtsson, Konsernsjef og Administrerende direktør i ICA AB i en melding.

- Dette er en utfordring jeg virkelig gleder meg til. Jeg vil bruke all den erfaringen 17 år som leder i norsk dagligvare og Norgesgruppen har gitt meg. Jeg er sikker på at jeg sammen med gode kjøpmenn og ansatte i ICA Norge skal både overraske konkurrenter og imponere kunder fremover, sier Thorbjørn Theie i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere