NA24.no

Idretten med ny mobilavtale

Foto: Shutterstock (Shutterstock)
Norges idrettsforbund satser millioner på ny avtale.

Norges idrettsforbund (NIF) har valgt Telering-kjeden som idrettens nye samarbeidspartner innen mobiltelefoni. Avtalen er en del av idrettens satsing på mobile tjenester, og har en verdi på cirka 30 millioner kroner, ifølge en melding.

NIF har fremforhandlet en avtale med Telenor som gir fordeler for alle idrettslag, forbund og kretser som er tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité. I tillegg til gunstige betingelser for teletjenester fra Telenor, skal Telering-forhandlere levere mobiltelefoner og tilbehør til disse. NIF og Telering er også i ferd med å utarbeide en mobilløsning som skal gjøre at klubber og lag kan tjene penger etter et ”grasrot”-prinsipp.

Samarbeidsavtalen med har en varighet på tre år med opsjon på ytterligere to år. Salgsdirektør Trond Kristoffersen i Telering-kjeden sier kontrakten har en estimert verdi på rundt 30 millioner kroner i avtaleperioden.

- Telekom blir nå en del av en større og helhetlig plan innfor idretten. Vår oppgave blir å legge til rette for at det utvikles enkle løsninger for brukerne og at flest mulig klubber tilsluttet NIF blir en del av denne gunstige mobilavtalen, sier Kristoffersen i meldingen..

- Telering-kjeden svarte med å ta tak i hele organisasjonen både på bedriftssiden og medlemssiden. Basert på landsdekkende betjeningsmodell, pris, fremtidige løsninger og tilgjengelighet, valgte vi Telering-kjeden for de neste årene, sier Vegard Flaamo, assisterende IKT-sjef i NIF, i meldingen.

Telering-kjeden har 120 forhandlere i Norge, og døgnåpen nettbutikk. Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse, med 2.047.000 medlemskap fordelt på 11.793 idrettslag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere