IGE låner 25 mill.

Tar opp konvertibelt lån.

Gruveselskapet International Gold Exploration utsteder nå et konvertibelt lån på 25 millioner svenske kroner.

NA24 iMarkedet – siste nytt fra finansmarkedene

Dette gjøres for å bedre arbeidskapitalen i 2009. Emisjonen i forbindelse med låneopptaket er allerede fulltegnet av et begrenset antall investorer i Norge og Sverige.

Provenyet skal brukes som arbeidskapital i de prioriterte prosjektene Luxinge Diamond og Kilimapesa Gold, og frem til disse genererer positiv kontantstrøm. Noe av kapital skal også benyttes til å avslutte en studie i forbindelse med nikkelprosjektet i Rönnbäcken.

- Fokus for IGE er å generere en positiv kontantstrøm fra våre prosjekter for avleirings diamanter i Luxinge i Angola og gull i Kilimapesa i Kenya. Vi kommer også til å sluttføre scopingstudien i vårt meget lovende nikkelprosjekt i Rönnbäcken i Sverige. Denne lånefinansieringen hjelper oss å fullføre våre planer, sier administrerende direktør Tomas Fellbom i IGE.

Det konvertible lånet forfaller 31. desember 2009 og løper med en årlig rente på 12 prosent. Konverteringskursen er på 0,50 svenske kroner per aksje. Det innebærer at det maksimalt kan utstedes 50 millioner aksjer.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag